• Slider Image

Snel Afvallen Met Shakes

Veel mensen, die graag een kilootje kwijt zouden willen raken, willen dit doen door afvallen met shakes.  Men noemt het ook wel een eiwitdieet of proteine dieet.

afvallen met shakesEen dieet  als deze stimuleert om overtollige kilo’s kwijt te schelden. Je kunt veel meer doen dan te voren. Het geheim? Lees daarvoor maar verder.

Alle afslankpogingen die je in het verleden hebt ondernomen, kun je vanaf nu weer aan de kant zetten. Zeker wanneer je veelvuldig te maken hebtgehad met die vervelende periodes van honger, mag je nu erg opgelucht zijn.

Wanneer je af gaat vallen aan de hand van een dieet met veel eiwitten, ga je dit vervelende gevoel niet meer tegenkomen. In plaats daarvan kom je terecht in een dagelijks leven met regelmatige voeding, welke zeer gezond voor je is en ook erg appetijtelijk. Zorgen maken hoef je dus niet meer, afvallen kan vanaf nu snel én verantwoord. Veel meer kun je jezelf niet wensen!

Het begint allemaal bij het kiezen van de juiste shakes. Ook moet je goed op de hoogte zijn van de werking, die de shakes met zich meedragen. Dagelijks neem je een aantal producten met veel proteïnen tot je in. Hoeveel dit er precies moeten zijn, hangt af van het gewicht dat je kwijt wilt raken.

De producten die je gebruikt bij het afvallen met shakes bevatten veel eiwitten en aminozuren. Zij dragen bij aan het verlies van vetmassa, terwijl spiermassa behouden blijft. Op die manier hoef je je niet als een slappe vaatdoek te voelen.

Van koolhydraten zullen in dit dieet nauwelijks sprake zijn. Tot heel veel activiteit zul je je wellicht niet altijd kunnen zetten, maar je moet immers kilo’s kwijtraken.eiwit dieet Het is niet makkelijk en om die reden wordt er iets van je gevraagd in de weg naar het streefgewicht.

Nu is het belangrijk om te weten wat je wel mag eten, en wat absoluut niet. Naast de shakes zijn er namelijk tal van voedselsoorten die je eten mag. Een aanrader is een product met volle granen, zoals bruine rijst of couscous. Daarnaast zijn waterhoudende groenten ook goed voor je. Dit zijn bijvoorbeeld tomaat en sla.

Een visje of vleesje eten op z’n tijd is zeker niet verboden. Immers, om energie in je lichaam te behouden kun je haast niet zonder. Zorg dan wel dat er zo min mogelijk verzadigde vetten in het vlees en vis zit.

Wat je juist moet voorkomen te eten tijdens dit dieet, zijn groenten met veel zetmeel. Een voorbeeld hiervan is een aardappel. Zelfs fruit stimuleert de shakes niet en kun je beter voorkomen.

Het eiwit dieet zorgt er voor dat het gehalte van suiker en water in je bloed enorm stijgt. Zolang je het dieet geleidelijk aan opvoert, zul je ook geleidelijk afvallen. Begin je te snel, dan val je ook veel af. Dit komt echter alleen doordat er veel water in het weefsel wordt verwijderd. Je raakt dus geen vet kwijt.

Proteine voor afvallen met shakes

Desondanks kan het dieet erg goed werken. Het voedsel in je maag wordt verplaatst naar je darmen. Je maag blijft lager vol en het voordeel is dat je niet snel zult kampen met dat lastige hongerige gevoel. In andere woorden, de behoefte om te eten komt minder snel om de hoek kijken.

De vele eiwitten, die je tijdens het dieet tot je neemt, moeten verwerkt worden door je lichaam. Om dit te doen moet meer energie verbruikt worden dan normaal, wanneer koolhydraten verwerkt worden.

Ook doet het nog eens langer om de eiwitten te verteren. Het duurt dus ook langer voordat er een gevoel van honger in je buik terecht kan komen. Koolhydraten worden niet alleen effectiever maar ook sneller verwerkt, waardoor er eerder plaats vrij komt in je maag voor meer eten.

Het dieet, dat gebaseerd is op eiwitten, lijkt nu ideaal, toch zijn er enkele aandachtspunten voor hen die zich er aan gaan houden.

Zo moet je weten dat het niet gezond is om alleen eiwitten te eten, zonder dat je de cruciale bouwstoffen (namelijk vitaminen en mineralen maar ook vezels) ook tot je neemt.

Wanneer je ook veel vetten tot je neemt, is het enorm onverstandig om dit te combineren met het eiwitten dieet.

Met een eiwitdieet kan je raak de kilo’s spoedig kwijt raken. Binnen enkele weken merk je enorm veel resultaat. Het lastige is om dit vol te houden, nadat je bent afgevallen. Je moet sterk maar ook streng voor jezelf zijn.

Klik hiernaast voor meest verkochte afval shakes van dit moment

Weet wat je kan, en wat je mag. En honger jezelf vooral niet uit. Afvallen met shakes kan erg effectief zijn. Maar je moet er wat voor willen doen. En wanneer je resultaat merkt, zie dit dan als een goede stimulans en ga je lekker verder met het proteine dieet.

Vertel anderen over dit artikel

1 comment on “Snel Afvallen Met Shakes”

  1. Joris S Reply

    Proteinedieet is idd een goed werkend dieet en door de meesten ook wel goed vol te houden. Belangrijk zijn de tips en trics om het aangenaam te maken en houden en het dieet correct toepassen.

    Joris S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *