• Slider Image

Gezond Afvallen Zonder Dieet

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Een zin die je in het dagelijks leven nogal vaak tegen komt. In dit kader heeft dit alles te maken met verantwoord afvallen zonder dieet.

afvallen zonder dieetGezond afvallen is niet altijd even leuk en daarom zoeken we de meest simpele weg voor u. Om snel af te vallen zonder echt een dieet gaat het er om dat je goed luistert, vooral naar je lichaam.

Deskundigen hebben immers aangetoond dat je kunt afslanken zonder specifiek dieet en dit is hoopvol voor veel mensen die een kilootje extra hebben.

Let dus goed op, je kunt vanaf nu je vervelende dieet aan de kant schuiven en beginnen met gezond afvallen.

Aanpassen van je eetgewoonten

Misschien is dit nog wel één van de belangrijkere dingen, die je tegenkomt als je goed naar jezelf moet luisteren. Je moet in staat zijn vet eten (sauzen of patat) te kunnen laten staan.

Frisdranken of andere producten waarin veel suiker zit, kun je ook het best vermijden als je graag wilt afslanken zonder een moeizaam dieet te volgen. In plaats hiervan neem je de light versie van producten. De smaak is vaak hetzelfde, de suikers veranderen wel sterk.

Je moet beslist geen maaltijd overslaan. Dit klinkt tegenstrijdig, maar wanneer je het ontbijt over slaat zul je snel in de verleiding komen om wel te snoepen. Afslanken zonder dieet en pillen wordt dan nog een lastige klus. Overigens kun je door veel te kauwen zorgen dat je sneller vol zit.

Wees aandachtig bij het eten

Bewust kauwen is inderdaad erg goed voor je bij het verantwoord afvallen. Maar je moet je ook bewust zijn van de dingen die je verorbert. Wanneer je een koekje zou eten, moet je eigenlijk op de hoogte zijn van de stoffen die in het koekje zitten.

Hierdoor wordt je veel bewuster van je eetgewoonten. Zeker als je wilt verantwoord wil afvallen, moet je van alles weten wat je eet, zodat je niet in de fout kunt gaan.

Bewegensnel afvallen zonder dieet

Je zult vast begrijpen dat je, ook bij gezond afvallen, volop actief moet blijven. Ga een keer naar de sportschool of doe oefeningen thuis. Loop een rondje door het park. Het zijn de dingen die je in beweging houden en die dus voor verbranding van calorieën zorgen.

Dit kan alleen maar voordelen hebben. Indien je het geduld hebt om te wachten op resultaat, zal je uiteindelijk merken dat het proces van het afslanken prima zal verlopen, mits je goed op je gezondheid let en je naar je lichaam luistert.

Water

In het algemeen maar zeker bij het afslanken is water de beste dorstlesser. Je zult er geen suikers of geen vetten aan treffen. Sterker nog, het product is calorieloos. Neem dus geen cola, maar juist een keer een slokje water. Ook kan water vitaminen en mineralen laten oplossen, terwijl het je ook sneller een vol gevoel geeft en de drang om te eten vermindert. Water draagt dus zeker zijn steentje bij bij het afvallen.

Bij het afvallen zonder dieet is het van cruciaal belang dat je je emoties in bedwang houd. Dit lijkt op het eerste gezicht geen moeite te kosten, maar zodra het even tegenzit of het afslanken niet zo gaat zoals je gedacht had, dan is het toch vrij lastig.

Het afvallen speelt zich in de meeste gevallen echter op mentaal gebied af, dus is het zaak om er voor te zorgen dat je jezelf van de positieve kant benadert. Benadruk de dingen waarover je een goed gevoel hebt gehouden bij het afslanken zonder dieet schema.

Zorg ervoor dat je jezelf vrolijk voelt op straat. Hierbij zou het kunnen helpen dat je een partner hebt die je steunt.

Samen is niet alleen

Gezond en verantwoord gewicht verliezen kan heel makkelijk samen. Vaak ga je tijdens de afvalprocedure een moeilijke tijd tegemoet. Wanneer je dit samen doet, kun je dit veel gemakkelijker maken. Je weet van elkaar waar je door heen moet gaan, terwijl je ook steun en toeverlaat hebt aan elkaar. Pep elkaar eens op en zorg ervoor dat het doel in zicht blijft: afvallen zonder streng schema te volgen.

Mijd bij het afslanken wel overmoedigheid. Want vaak raak je de eerste kilo’s snel kwijt, waarna het steeds moeizamer zal gaan. Hierin is het samenzijn van groot belang, net als het vertrouwen in jezelf dat bij het afslanken steeds om de hoek komt kijken. Het gewicht verliezen blijkt vaak nog niet het lastigste, het op gewicht blijven blijkt vaak nog moeilijker.

 

Gezond afvallen

Het afslanken zal je niet altijd even gemakkelijk af gaan. Toch kun je er een naar omstandigheden prettige periode van maken, ook al zul je zo nu en dan een beetje moeten lijden.

Wetende dat het niet met pillen is, mag je echt trots zijn op iedere kilo die je kwijt raakt. Wat dat betreft is het echt gezond en een persoonlijke prestatie.

Ook kun je, door een streefgewicht voor je te nemen, jezelf blijven motiveren om het door te gaan met gewicht verliezen. Met een doel voor ogen staat het afslanken ook veel dichter bij je. Je bent je immers bewuster van wat je te wachten staat en waar je nog door heen moet.

Wees dus bereid op een zware strijd, zowel fysiek als mentaal. Als je vroeger hebt gerookt, dan weet je hoe zwaar het is. Maar dan weet je ook dat het allemaal best mee kan vallen, wanneer mentaal goed in de schoenen staat.

Zo verantwoord en gezond mogelijk afvallen zonder dieet, dat moet je doel zijn. En met de juiste instelling kun je dit bereiken. Door te letten op je eetgewoonten, je in jezelf te verdiepen en goed in beweging te blijven, leg je de basis voor het afslanken zonder enig dieet.

Klik hiernaast voor meer info over het meest gebruikte afval programma van dit moment

Je zult vanzelf dalen tegen komen, maar die zullen worden tegengegaan door de pieken waarin je je bij het verantwoord en gezond afvallen zult bevinden. Zo raak je weer op gewicht en kun je vrolijker in het leven staan en, misschien nog belangrijker, kun je zonder onzekerheid of schaamte over straat.

Vertel anderen over dit artikel

3 comments on “Gezond Afvallen Zonder Dieet”

 1. guest Reply

  Hey

  Wat is het fijn dat je op deze site eens positvieve en echt nuttige dingen kunt lezen over afvallen. Zeer goed echt.

 2. Baan Cliquers Reply

  Hallo, dit is een goede site. Het is prettig te weten dat mensen nog aandacht schenken aan hun site.

 3. Marion Reply

  Inderdaad, ik denk ook dat afvallen voor 90% tussen je oren zit. Maar toch hebben de meeste mensen daar hulp bij nodig, en die is in de buurt. En gratis afvaltips zijn altijd welkom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *