• Slider Image

Buikspieroefeningen Voor Thuis

Heb je ook het streven om af te geraken van overtollig vet, of de wens om tijdens het zomerse weer een strakke buik in het openbaar te kunnen vertonen? Dan zijn goede buikspieroefeningen de sleutel tot het succes.

Met de juiste oefeningen behaal je de controle over uw lichaam en gewicht, waardoor je je zowel fysiek als mentaal sterker en weerbaarder voelt. Bovendien, het resultaat is permanent en dus niet tijdelijk.

Hoe ik begon met de Kettlebell

buikspieroefeningenDe Kettlebell is het apparaat waarmee ik begon te trainen. Ik probeerde het gewoon uit, thuis. Slechts twee 30 minuten durende trainingen per week waren voldoende om het vetpercentage in mijn lichaam te doen dalen. Niet zo een beetje ook, het vetpercentage was enorm gedaald. Wellicht ging het extra snel met het dieet schema wat ik volgde.

Met deze methode raakte is dus meteen erg veel vet kwijt, waardoor ik mij af begon te vragen wat voor effect het trainen van de buikspieren met de Kettlebell zou hebben op mensen die meer vet hebben dan ik.

Vet verbranden met de Kettlebell

De productie van groeihormoon, een natuurlijk hormoon dat door onze lichamen worden aangemaakt, wordt gestimuleerd door het oefenen van de buikspieren met de Kettlebell. Vet wordt hierdoor verbrand.

Deze werking is juist het tegenovergestelde, waar het trainen hormonen stimuleert die het vet juist wel vasthouden. In andere woorden, soms sport je urenlang zonder hier ook maar enigszins iets van te merken. Het gaat er dus om dat je de juiste hormonen stimuleert bij het buik trainen.

Alle spieren trainen met het toestel

Naast het vet verbranden, kun je met de Kettlebell alle spieren in je lichaam trainen middels andere oefeningen dan met normale fitnesstoestellen. Met de veelzijdige trainingen van de Kettlebell, train je op één moment verscheidene spieren tegelijk.

Des te meer spieren je traint, hoe meer je verbrandt in je lichaam. De buikspier oefeningen leveren dus goede resultaten op.

Verbazingwekkend

De resultaten van de Kettlebell zorgden voor pure verbazing in de sportscholen. Iedere keer wanneer ik met de Kettlebell actief bezig, begonnen mensen om mij heen met verbazing naar de oefeningen die ik deed. Ik legde hen vervolgens uit dat alle spieren in je lichaam goed getraind worden, waarbij het vet uit je lichaam verbrandt.

Tevens stimuleert het je conditie dermate, dat u tijdens een paar dagen in de week een training van een half uur nodig heeft om uw doelstelling te bereiken: buik trainen en vet verbranden. Andere oefeningen kunnen van de baan worden geschoven, de Kettlebell zal je verlangens behartigen.

Het bewijs van goede buikspier oefeningen

De resultaten van de Kettlebell zijn geen sprookje. Nee, ook celebrities maken gebruik van het veelzijdige en multifunctionele toestel. Ryan Shannahan, een Amerikaanse Tv-man die filmsterren traint, laat zijn klanten met de Kettlebells werken.

Hetzelfde geldt voor één van de werelds grootste sportmensen ooit, Lance Armstrong. Hij gebruikte de Kettlebells in de aanloop naar zijn terugkeer in de Tour de France, welke hij in 2009 zou maken.

Klik hiernaast voor meer info over het meest effectieve buikspier trainings programma

Kortom, de Kettlebell voorziet je van gemak, wanneer het op effectieve verbranding van (overtollig) vet aankomt. Hetzelfde geldt voor het trainen van allerlei spieren in je lichaam.

Ook bekende sporters maken gebruik van deze methode van buikspieroefeningen voor thuis. Krachtige en energierijke lichamen zijn het resultaat. Aarzel dus niet en gebruik de Kettlebell.

Vertel anderen over dit artikel

3 comments on “Buikspieroefeningen Voor Thuis”

 1. Randy Reply

  Hallo,
  Ik ben zelf bezig met buikspieroefeningen en kwam deze site tegen.Overzichtelijk en duidelijk weergegeven hoe je buikspieren te trainen voor de gewenste resultaat.Hier vindt je de juiste info…bedankt.

 2. didier Reply

  Leuke site overzichtelijk en heb jou oefeningen geprobeerd, heb er nog pijn van:-) dus het werkt

  groeten
  Didier

 3. didier Reply

  Beste,

  Echt top site, leuk overzicht, boordevol tips and your video rocks

  Grtn
  Didier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *