• Slider Image

Het Crash Dieet

Het is moeilijk om van overgewicht af te komen. Er zijn honderden verschillende manieren en diëten en je ziet door de bomen het bos niet meer.

Het Crash dieet is een van vele diëten die je er bij kan helpen om overtollige kilo’s kwijt te raken.

crash dieetWat het crash dieet onderscheidt van andere diëten en levensstijlen is dat als je eenmaal de kilo’s kwijt bent, je met dit dieet er ook voor kunt zorgen dat ze wegblijven.

Voor mensen die het niet lang volhouden om een dieet te volgen, en bepaalde dingen wel en niet te eten, is het crash dieet een goede optie, aangezien dit dieet meestal maar een paar dagen tot een week duurt.

Daarbij is het wel van groot belang dat consequent aan de regels wordt voldaan. Afwijken van het dieet is er niet bij, aangezien het dan geen werking heeft. Voor jezelf moet je beslissen om na het dieet je levensstijl te veranderen om ook de kilo’s niet meer terug te zien.

Over het algemeen houdt een crash dieet in dat je op een dag minder eet dan normaal. Minder zelfs dan dat je eigenlijk nodig hebt om een gezonde levensstijl te volgen.

Een groot nadeel van het crash dieet is dus dat je, hoewel je veel gewicht verliest in korte tijd, wel weinig voedingsstoffen binnenkrijgt. Dit kan er toe leiden dat je je futloos en moe voelt, en zelfs duizelig kan worden. Er is sprake van een crash dieet bij minder dan 1300 calorieën per dag.

Er zijn bepaalde gevolgen verbonden met het crash dieet. Je verbruikt bijvoorbeeld minder energie, omdat je lichaam de voedingsstoffen die je binnenkrijgt, opslaat. Het jojo effect steekt hier snel de kop op.crashdieet

Als je namelijk veel bent afgevallen, en dan weer normaal gaat eten, zetten deze voedingsstoffen en vet snel aan, en kom je zeer snel weer aan. Het is ook belangrijk om te weten dat je lichamelijk gezond bent voordat je aan een crash dieet begint, aangezien het niet voor iedereen weggelegd is.

Supplementen zijn een mogelijkheid om je lichaam toch de vitamines en voedingsstoffen te laten opnemen die nodig zijn.

Soorten Crash Dieet

Je hebt verschillende soorten crash diëten, waarvan een van de bekendste het Sonja bakker dieet is. Hiervan is bekend dat zodra je weer normaal gaat eten, je heel erg snel weer kilo’s erbij krijgt, en zelfs nog dikker wordt dan dat je voorheen was.

Ook het ziekenhuisdieet, het sapdieet en het fruitdieet behoren tot populaire crash diëten.

Ga voor je zelf goed de voor en nadelen na, en kijk of het dieet wel geschikt is voor jouw lichaam. Het crash dieet heeft grote voordelen zoals het snel verliezen van gewicht, maar ook nadelen en gevolgen voor je lichaam.

Het aller belangrijkste is dus om van te voren goed onderzoek te doen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Als je echt van plan bent om blijvend gewicht te verliezen, kun je je eetgewoontes bijstellen, en altijd gezonder gaan eten.

==> Klik hier om het meer te lezen over het meeste gebruikte dieet van dit moment <==

Vertel anderen over dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *