• Slider Image

Groene Smoothies Recepten

Je gezondheid verbeteren, het klinkt eenvoudig maar blijkt vaak toch erg gecompliceerd. Dit zul je denken totdat je een lekkere smoothie uitprobeert. Groene smoothies zijn namelijk erg makkelijk om te maken.

groene smoothiesJuist de klachten en symptomen waarvan je denkt: ‘even doorbijten en wachten tot het overgaat’ kunnen worden verholpen door dit recept, wat eigenlijk erg eenvoudig is wanneer je graag wilt afvallen.

Op het eerste gezicht ziet het er niet lekker uit, maar wanneer je er eenmaal aan gewend bent, is het absoluut geen probleem meer om de smoothie te drinken.

Symptomen van slechte gezondheidsomstandigheden

Verschillende symptomen zijn een gevolg van een slechte gezondheid. Slaapproblemen of frequente hoofdpijn kunnen net als overgewicht (op de lange duur) en een hoge bloeddruk optreden. Wanneer je dit merkt, zul je vaak bij jezelf denken dat het vanzelf overgaat door even op je tanden te bijten. Ook ik heb dit meegemaakt en dacht dit bij mezelf, totdat ik een manier vond om mijn gezondheidstoestand te verbeteren.

Ik kreeg meer energie en had minder last van vermoeidheid. Ook de aften, waarvan ik een tijdje last had, verdwenen na het gebruik van deze gezonde smoothie. Een dieet is dus niet noodzakelijk, maar gezond eten en het letten op je eetgewoontes in combinatie met het drinken van deze gezonde combinatie van gezonde voedingswaren wel.

De kracht van de smoothies

De problemen die optreden, zijn bijna altijd een gevolg van een tekort aan mineralen en vitamines in je lichaam. Ook slaaptekort draagt bij aan het ontstaan van de symptomen. Wanneer er te veel toxische stoffen in je lichaam (hoge toxiciteit) aanwezig zijn, wordt de natuurlijke weerstand van je lichaam minder sterk en treden de klachten vanzelf op. Gelukkig kun je er dus iets aan doen. Geef je lichaam dat wat het nodig heeft en het verschil is absoluut merkbaar!

Het recept van Gezonde Smoothiesgezonde smoothies

Smoothies worden bereid door een kleurrijke mix van fruit en water, gecombineerd met bladgroente. Deze bladgroente kan zowel andijvie als sla of spinazie zijn. Deze combinatie zorgt voor een fijne combinatie van smaken, zeker doordat het fruit overheerst.

De smoothie maken is dan ook niet moelijk, aangezien je zelf kunt bepalen hoeveel fruit je in de mixer doet. Hoe meer fruit, hoe gezonder de smoothie en hoe meer het in de smaak overheerst.

Wanneer je het recept opstelt, is het verstandig om het water er als eerste in te doen, om het blenden te vergemakkelijken. Vervolgens doe je de groenten er in, om af te sluiten met het fruit.

Werking van een smoothie

Toen ik begon met het drinken van deze lekker drankjes, was ik al op de hoogte van wat er zou gebeuren wanneer bacteriën mijn lichaam zouden doordringen. Het lichaam reageert daar erg snel op, zodat je niet snel in aanraking hoeft te komen met ziektes en verkoudheden.

Door de smoothie te drinken, kunnen je cellen de bacteriën sneller aan. Het is dus een echte win-win situatie.

Wat het drinken van de smoothie oplevert

Tot slot, zul je je ongetwijfeld afvragen wat de smoothie nu precies voor effecten heeft. De problemen uit de eerste alinea’s worden spoedig verholpen.

Je zult dus geen last meer hebben van permanente oververmoeidheid of een tekort aan energie. Daarnaast zal je immuunsysteem verbeteren, net als je huid en je stoelgang.

Klik hiernaast voor de lekkere smoothie recepten

Wat belet je nu nog tot het overgaan tot gezonde groene smoothies, wanneer je wilt afvallen en een veel gezonder lichaam wilt krijgen? Niets, want ze zijn een vitale opfrisser en in verband met je dieet is het totaal niet complex; vreetbuien zullen niet meer optreden.

Vertel anderen over dit artikel

1 comment on “Groene Smoothies Recepten”

  1. Jenine Reply

    Interessant artikel! Je hebt me nieuwsgierig gemaakt over de smoothie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *