• Slider Image

Hoe kan ik snel afvallen zonder moeite !

Hoe kan ik snel afvallen is een fenomeen dat al jaren een grote rol speelt in het leven van veel mensen. Maar de afgelopen jaren is de focus meer komen te liggen op gezond afvallen, zonder dat na afloop de kilo’s er weer aan vliegen.

hoe kan ik snel afvallenHet is tegenwoordig nogal lastig om een goede manier te vinden om dit te doen, of om een goed dieet uit te zoeken dat bij je past, omdat het aanbod aan diëten enorm groot is, en je door de bomen het bos niet meer ziet.

Het is dan ook logisch dat je eerder denkt dat het helemaal geen zin heeft, dan dat je een goed dieet uitzoekt.

Er is echter een manier om tot een duidelijk antwoord te komen op de brandende vraag hoe je gezond gewicht kunt verliezen.

Doordat de focus tegenwoordig ligt op het gezond en snel afvallen is de vraag allang niet meer: welk dieet is het beste voor mij? Maar: hoe kan ik snel afvallen zonder dieet?

Want dit is absoluut mogelijk. Een bekende manier, die veel mensen al gebruiken en toepassen is het Mentale Dieetplan. Hoewel hier wel het woord dieet in voorkomt, en je in eerste instantie denkt dat dit gewoon het volgende dieet is, is dit niet waar.

Met welk dieet kan je gezond afvallen !

Via het mentale dieetplan kun je namelijk binnen 14 dagen 5 tot 17 kilo kwijtraken, en vervolgens je gewoontes qua voedsel zo aanpassen dat je blijvend resultaat zult boeken, en geen jojo effect zult ervaren.

Het is een programma dat je laat zien wat je met je huidige eetgewoontes fout doet, en hoe je dit kunt verbeteren, zodat je ook in de toekomst geen last meer zult hebben van overtollige gewichtstoename.

Je kunt dus bij wijze van spreken al redelijk veel afvallen in een week. Maar daarnaast leer je met het mentale dieetplan dus ook waarom het je tot nu toe niet is gelukt om beduidend aan gewicht te verliezen, waarom andere diëten zoals een calorie- of vetarm dieet niet effectief zijn, en hoe je mentaal hormonen in je lijf activeert, die ervoor zorgen dat je vet verbrand.

Vaak is het namelijk zo dat je veel dingen wel kunt blijven eten die je lekker vind, maar dat je alleen het tijdstip waarop je dit eet, zult moeten veranderen.

Op deze manier heb je dus na een week al wat kilo’s eraf, en je leert ook nog eens een hoop over hoe je mentaal kunt afvallen, en waarom bepaalde dingen juist wel of niet werken, die in de openlijkheid worden aangeprezen.

Bij het afvallen staat logischerwijs altijd centraal dat zo min mogelijk moet worden gegeten, en zo veel mogelijk moet worden gesport. Toch werkt dit juisthoe kan je snel afvallen averechts, omdat je met sporten spieren kweekt, en deze spieren wegen zwaar.

Zodra je dus op de weegschaal gaat staan kan het zijn dat je wel veel vet en calorieën hebt verbrand, maar ook iets bent aangekomen door je spieren.

Daarom is het belangrijk om mentaal iets te veranderen, blijvend te veranderen. Dit is erg belangrijk omdat als je eenmaal weet wat er fout en goed gaat en ging, je makkelijker kunt beredeneren wat er dan moet veranderen.

Op deze manier kun je dus snel veel afvallen, en tegelijkertijd een mentale omwandeling bewerkstelligen die ervoor zorgt, dat je in de toekomst niet weer de fout in gaat en allemaal ongezonde dingen gaat eten en drinken.

Blijvend gewichtsverlies

Bij een regulier dieet kan het ook wel zo zijn dat je binnen een week of twee weken beduidend afvalt, maar vaak is het zo dat daarna alles ook weer klaar is. Je dieet zit erop, je gaat weer verder met waar je mee bezig was voor het dieet, en daardoor ontstaat het jojo-effect.

Het mentale dieetplan kan helpen om voor jou een blijvende verandering te bieden. In het bijbehorende boek kun je namelijk veel gezonde en lekkere recepten vinden, en vind je een plan hoe je het beste mentaal iets kunt veranderen bij jezelf.

Dit kun je allemaal helemaal op jezelf toespitsen zodat het je persoonlijke begeleider wordt.

Dus met 1 aanschaf ben je bij wijze van spreken een hoop kilo’s kwijt en investeer je in jezelf voor de toekomst. Een beetje uithoudingsvermogen en een wil om iets te veranderen zijn natuurlijk wel van groot belang.

Maar als je van plan bent af te vallen, dan wil je ook permanent iets veranderen. Met andere woorden, na het mentale dieetplan heb je geen ander dieet meer nodig, maar weet jij zelf wat goed en wat slecht is.

Wil je eerst even rustig alles bekijken en testen of het wel wat voor jou is kijk dan hier waardoor je gelijk toegang krijgt tot een 7-stappen rapport, een video en recepten.

Hierdoor kun je voor jezelf een goed beeld vormen, en beoordelen of het wat voor je is of niet. Het is geheel vrijblijvend en je gegevens zijn in goede handen. Zo heb je toegang tot verschillende afval tips en kun je als het ware gratis afvallen.

Het mentale dieetplan is dus beginnend een dieet, dat overgaat in een verandering in je levensstijl. Dit maakt het mogelijk om blijvend iets te veranderen in je gewoontes, je weet waarom sommige dingen geen effect hadden tot nu toe en je kunt beter een inschatting maken van wat goed en slecht is en wat je beter kunt laten staan.

Het zit eigenlijk dus allemaal tussen je oren en dit kun jij heel makkelijk veranderen. Als je het zat bent om dieet na dieet uit te proberen, zonder blijvend resultaat, dan is het wellicht een optie om het mentale dieetplan eens te overwegen.

Je hoeft daarna namelijk geen andere diëten meer uit te proberen, en je investeert in jezelf. We voelen ons namelijk allemaal veel fitter en gezonder, als we gezonde levensmiddelen eten en drinken.

Klik hiernaast voor meer info over het meest gebruikte afval programma van dit moment

Als je je dus afvraag, hoe kan ik snel afvallen, dan is dit wel een goed antwoord. Begin rustig, verlies die overtollige kilo’s en verander tegelijkertijd je denkwijze over eten en drinken en hun uitwerkingen op je lichaam.

Vertel anderen over dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *