• Slider Image

Snel En Makkelijk Afvallen

Het Mentale Dieet Plan is een methodiek voor snel en makkelijk afvallen. Het Mentale Dieet Plan, ook wel MPD genoemd,  is een stappenplan om in korte tijd verantwoord gewicht te verliezen.

makkelijk afvallenHet dieetschema werd geschreven door mevr.  K. Callens en bestaat eigenlijk uit twee delen,de lichamelijke richtlijnen en de mentale ondersteuning. Waat het bij het lichamelijke gedeelte voornamelijk gaat om het eten van eiwitrijk voeding, wordt de mentale kant vooral bereikt door de psychologisch ondersteunende NLP oefeningen. Doormiddel van intensieve email ondersteuning, wat ik zelf als zeer prettig heb ervaren, en diverse downloads wordt uitgelegd hoe het dieet werkt en wat er gedaan moet worden om gemakklijk te kunnen afvallen.

Een van de grootste geheim zit hem in de mentale coaching van het dieetschema, de goede begeleiding per mail en het beschikken van de goede combinaties van de juiste voeding. Naar mijn mening en ervaring is het een perfect doordachte methode voor makkelijk af te vallen en snel en blijvend slanken te blijven.

Hoe kan ik Snel en Makkelijk Afvallen ?

Voor dat je eventueel ook aan het dieetschema wil gaan deelnemen kan je eerst gratis en zonder verdere verplichtingen een rapport met tips om snel en eenvoudig gewicht te verliezen ontvangen. Je krijgt dan direct simpele maar effectieve tips doorgestuurd die je gelijk kan toepassen. Je kan dan later nog besluiten om deel te nemen aan het Mentale Dieetplan.

Waarom is het Mentale Dieetplan zo succesvol?

Het Mentale Dieetplan bevat eigenlijk een aantal  geheime ” trucs” om snel  en blijvend af te vallen. Bij dit dieetschema  wordt er erg goed gelet dat bepaalde voedingen niet gecombineerd mogen worden. Door ook gebruik te maken van NLP (Neurolinguistisch programmeren) en een eiwitrijke voeding worden resultaten snel behaald zonder dat er drastische maatregelen genomen hoeven worden om je doel te bereiken.

Je moet net een aantal dingen weten en gewoontes veranderen.  Het Mentale Dieetplan is niet met andere diëten te vergelijken en is een geheel op zich staand dieetplan met haar eigen kenmerken, zoals het ‘anders leren denken' en u mag bij dit schema juist wel eten.

Ook ik heb meerdere diëten gevolgd maar niets is te vergelijken met het Mentale Dieet Plan. Ik vind het uitstekend vol te houden en hoef absoluut geen honger te hebben.

Voor makkelijk afvallen moet er regelmatig gegeten worden en na maanden is het nog steeds niet eenzijdig aan het worden.

Klik hiernaast voor meer info over het meest gebruikte afval programma van dit moment

Om op een eenvoudige manier af te vallen kan ik het iedereen aanraden die zonder veel veranderingen verantwoord en met snel resultaat overtollig gewicht kwijt wil raken want ook jij kan zo op korte termijn makkelijk afvallen en je streef gewicht behalen.

Vertel anderen over dit artikel

8 comments on “Snel En Makkelijk Afvallen”

 1. loes van belzen Reply

  ik wil graag afvallen heb je nog meer tips ik wacht met open armen dus stuur naar loes van belzen westgatstaart 4 lewedorp of bel naar 0113612668

  • admin Reply

   Hoi Loes,

   Ik heb je ingeschreven voor de gratis tips. Ze worden per mail verstuurd. Je zal daarin je mailadres moeten bevestigen. De afvaltips, enkele lekkere recepten en meer worden je dan toegemaild.

 2. Imme Reply

  heej Loes,
  ik ben imme en ik ben 12 jaar oud ik weeg 45 kilo
  dat vind ik niet zo erg maar als ik zit heb ik super dikke boven benen
  vreselijk!!
  en mijn buik die hangt er ook slapjes bij
  heb jij goede tips om een mooie strakke buik te krijgen en wat minder dikke boven benen

  xxxx imme

 3. Madame Reply

  Hallo,

  Ik wil al jaren lang zo graag afvallen.. Maar het gaat maar niet.. Ik eet nu de laatste tijd minder en ben begonnen met joggen.. Dit lijkt me wel een goeie dieet.. Hopelijk kunnen jullie me helpen.. Ik wil heel graag bij me benen afvallen hoe doe ik dat het beste?

  Groetjes

  • admin Reply

   Hoi,

   Hoewel je op een natuurlijke wijze niet plaatstelijk kan afvallen, zal het dieet je leren welke combinaties je het beste kan eten om zelf vet te gaan verbranden.
   Erbij joggen is uiteraard een prima combinatie.

   Succes.

 4. angel Reply

  Hooi.
  Ik ben 15 jaar, en ik weeg ong, 57 kilo.
  Ik zou graag wat minder wegen, maar dat is het ergste probleem nog niet.
  Ik heb echt een dikke buik, en mijn buikzijvet ( het vet dat in je zij zit) ,dat blubbert er ook bij. Het is echt niet normaal. Ik durf niet eens een bikini of jurk te dragen,
  Ik heb al geprobeerd om op dieet te gaan, maar ik kan geen honger lijden.
  En ik zit ook al op fitness, maar het zou fijn zijn als ik wist welke oefeningen helpen bij het snel verbranden van je buikvet en je buikzijvet en welk dieet ik daarbij moet volgen.
  Alvast bedankt !
  Groetjes Angel xx

 5. acai dieet Reply

  Absoluut! Mijn huisgenoot kwam laatst naar me toe dat ze alles er weer bij had!! Ze snapte er niets van… ik heb gezegd dat ze moest stoppen, maar ze wilde toch doorgaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *