• Slider Image

Ontslakken Door een Ontgiftingskuur

Het zou gezond zijn als mensen regelmatig een ontgiftingskuur zouden volgen om geheel te ontslakken.

Elke dag wordt ons lichaam blootgesteld aan vele toxische stoffen die in ons lichaam worden opgeslagen als “vetreserves”.

ontgiftingskuurEr zijn mensen die zich afvragen hoe het komt dat ze niet of nauwelijks vet verliezen ondanks dat ze gezond eten en genoeg bewegen. Zeer frustrerend uiteraard als je veel moeite doet en geen vooruitgang boekt.

Een reden is vaak dat ons lichaam zichzelf beschermd tegen deze toxische stoffen door deze vetten niet te verbranden.

Helaas krijgen we deze stoffen allemaal dagelijks binnen. Bijvoorbeeld je je huis schoonmaakt zal je giftige stoffen in ademen die in het schoonmaakmiddel zitten. Ook wanneer je verpakt eten uit een plastic of blikken verpakking eet komen er toxische stoffen in je lichaam binnen. Maar ook via make-up komen deze stoffen binnen via je huid.

 

Op een of andere manier neemt ons lichaam dus giftige stoffen op. Het schoonhouden van je lichaam is dan ook erg heel belangrijk.  Je gezondheid komt uiteraard als eerste! Een kuur om te ontslakken is de oplossing !

Wat is een Detox Kuur / Ontgiftingskuur ??

Een kuur om te ontgiften wordt tegenwoordig ook wel een detox kuur of genoemd. Vaak wordt ook de term ontslakken gebruikt. De gifstoffen kunnen schade berokken aan onze gezondheid. Die giftigestoffen worden door de ontgiftingskuur uit het lichaam verwijderd.

Buiten het feit dat een kuur om te ontgiften je vaak van wat overtollig vet kan afhelpen is het ook verstandig om te volgen als je wat je moe en futloos voelt.

Onderzoek wijst uit dat ongeveer 70% van je weerstand door je darmen wordt bepaald. Daar wordt de weerstand tegen diverse ziekten en je immuniteit opgebouwd.

detox kuur

Essentieel is dus te zorgen voor een goede conditie en darm milieu. Factoren zoals roken, medicijnen en junkfood kunnen leiden tot ophoping van afval stoffen met alle klachten van dien.

Een kuur om te ontslakken zal de organen ondersteunen die afvalstoffen afvoeren.

Een  kuur van 1 week zal je geheel onslakken en helpen de toxische stoffen uit je lichaam af te voeren. Hierdoor voel je je een stuk gezonder en fitter.

Wat krijg je bij het 7-daagse ontgiftingskuur detox programma

Bij het programma van deze kuur zal eerst het belang van het ontgiften / ontslakken worden uitgelegd. Daarna kan je aan de slag met de heerlijke recepten die het ontgiften van het lichaam in werking gaan zetten.

Het boek bevat van de ontgiftingskuur bevat maar liefst 23 makkelijke en heerlijke recepten. Uiteraard onbijt, lunch en diner maar ook  tips om te snacken en gezonde sauzen. Er zit een handig boodschappen lijstje bij die je helpt in de supermarkt.

Bij het eBook wat je ontvangt zitten ook webinars. Hierin wordt besproken waarom je met een kuur je lichaam zou moeten ontslakken en hoe dat precies in zijn werk gaat. Hierdoor weet je van te voren waar je het voor doet.

In de bijgesloten webinar wordt tevens in duidelijk te begrijpen uitleg aandacht besteed aan bijvoorbeeld preventie van ziekten en je PH-balans.

Zowel de recepten en alle achtergrond informatie die je krijgt bij dit programma vormen dus belangrijke componenten van dit programma.

Zeker ook met deze aanvullende informatie kan je er voor altijd je voordeel mee doen.

Je weet hoe de opname van toxische stoffen te beperken en er vanaf te komen.

Ook het verliezen van die moeilijke weg te krijgen vetreserves is zeker een positief punt. Deze kunnen door het verdwijnen van de afvalstoffen ook worden verbrand.

Klik hiernaast voor meer info over de 7-daagse detox kuur

Ik heb zelf al een aantal keren de ontgiftingskuur gedaan. Zelf merk ik echt een groot verschil, ondanks dat ik het detox dieet meerdere keren heb gedaan. 

Ik ben benieuwd hoe het bij u uit pakt. Ik ben er zeker van dat de detox kuur om geheel te ontslakken u ook zal bevallen. Succes.

Vertel anderen over dit artikel

3 comments on “Ontslakken Door een Ontgiftingskuur”

  1. toos Reply

    Je merkt echt dat er meer energie uit je lijf komt. Een paar keer per jaar even detoxen kan geen kwaad denk. Ik heb er veel baat bij in ieder geval.

  2. Dr. Van der Wal Reply

    Vaak is het zo dat door consequente slechte voedselinname, het lichaamsbalans verstoord is. Voordat men begint met sporten is het voordelig om een dergelijke ‘ontgifting’ te ondergaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *