• Slider Image

Tips Voor Afvallen Na Zwangerschap

Afvallen na zwangerschap is wat iedereen wil, en wat iedereen kan. Maar snel en op een verantwoorde manier afvallen is een stapje verder. Hier komt veel meer bij kijken.

afvallen na zwangerschapAls je de, door de zwangerschap,  aangekomen  kilootjes er graag weer op een gezonde manier af wil krijgen,  dan komen tips voor afvallen erg goed van pas.

Maar hoe geraak je dat overtollig vet snel kwijt? Juist als je zojuist een bevalling achter de rug hebt, wil je snel dat de buik verdwijnt en je weer in je kleren past.

Op een gezonde manier gewicht verliezen na een zwangerschap hoeft niet erg moeilijk te zijn. Je hoeft er ook niet veel voor op te offeren. Als je maar weet wat en wanneer je welke combinaties het beste kan eten.

We nemen eens een kijkje in de keuken van het afvallen. Het speelt vooral tussen de oren. Wanneer het daar goed zit, zit het vaak ook goed op de weegschaal.

Makkelijke tips voor afvallen na zwangerschap

Aan de hand van een dieet (voedingspatroon)kan men overtollige kilo’s kwijtraken. Veel mensen denken dat het verstandig is om alleen maar zo weinig mogelijk en zo vetarm te eten. Het tegendeel is waar.

Het is van groot belang dat je regelmatig eet. Jezelf uithongeren is niet verstandig. Zeker niet als je nog niet zo lang geleden bevallen bent. In plaats daarvan eet je drie keer per dag, waarbij je een gebalanceerde maaltijd tot je neemt. De energie die je inneemt zul je ook verbruiken.

Tussen de maaltijden door is er nog ruimte voor een gezonde snack. Zo blijft de motor in je lichaam lekker draaien.

Het is ook erg belangrijk om mentaal sterk voor jezelf te zijn, want je moet in staat zijn om iets te kunnen laten staan.  Er zullen altijd momenten zij waarbijtips voor afvallen ongezonde snacks gepresenteerd worden.

Fastfood producten zul je helaas moeten vermijden. Hoe groots de verleiding ook kan zijn, voedsel als patat, frikadellen of bitterballen werken het afvallen enorm tegen.

Na een bevalling is het ook belangrijk om weer te gaan bewegen. Dit hoef je niet eens heel intensief te doen, maar wel regelmatig en vol overtuiging. Laat aan jezelf zien wat je kan en geloof in jezelf.

Als je dat doet, kun je stapje voor stapje steeds meer doen en ga je niet aan jezelf twijfelen. Zo ben je in staat meer te bewegen. In combinatie met een goed, uitgebalanceerd dieet zal dit vanzelf resulteren in het kwijtraken van de kilo’s.

Mocht je overigens borstvoeding geven dan is dit niet alleen goed voor je kind. Je kan er tot maar liefst 500 extra calorieën mee verbranden  doordat het je vetreserves aanspreekt. Op die manier kun je de zwangerschapskilo’s ook op de directe manier kwijtraken.

De belangrijkste manier om fris en fruitig te blijven, is om energierijk te blijven. Als je dit weet, zul je ook zelf tot de conclusie komen dat goed eten de sleutel is om op een gezonde manier af te vallen.

Het gaat er alleen om dat je selectief eet, vooral fastfood vermijd, veel water drinkt en ook niet te veel verzadigde  vetten tot je neemt.

Met veel energie ga je dan weer vrolijk door het leven en kun je veel ondernemen. Dit is de basis naar het afvallen.

Deze energie moet je dus ook omzetten in moed. Zie je een lekker snoepje liggen, denk dan bij jezelf: kom op, ik kan dit laten staan. Denk dus niet: dit mag ik niet eten.

Het verschil tussen deze twee is dat je jezelf van een positieve kant benadert, in plaats van de negatieve. Voor jezelf geeft dit verschil en dit zul je dus bij jezelf gaan merken. Een dubbel positief resultaat dus!

Wat ook vaak kan helpen, is het delen van je ervaring. Wanneer je in een relatie zit, praat over het afvallen met je partner. Je kan precies kwijt wat je wil. Daarbij komt dat ook jouw partner een bemoedigend woordje op je kan inspreken.

Precies hetzelfde geldt bij vrouwen die net bevallen zijn. Wanneer je je ervaringen over het afvallen na een bevalling kunt delen met elkaar, leer je sterker in je schoenen te staan en leer je omgaan met tegenslagen, en leer je deze om te zetten in resultaat.

Om te weten wat je het beste kan eten, wanneer en juist welke combinatie van voedsel, klik dan op de onderstaande link. Je kan dan eerst de gratis tips toegestuurd krijgen die je direct kan toepassen.

Je kan er ook voor kiezen het meest effectieve dieetplan van dit moment te downloaden.  Je weet dan voor eens en altijd de beste keuzes te maken met eten. Zo wordt het geen dieet maar een gewoonte om gezond te eten, zonder dat je het door hebt.

Klik hiernaast voor meer info over het meest gebruikte afval programma van dit moment

Dit heeft al vele mensen geholpen enorm veel kilo’s af te vallen. Niet alleen door het dieetplan zelf maar zeker ook door de coaching die erbij zit waarmee het slagingspercentage enorm toeneemt.

Kortom, de belangrijkste tips voor afvallen beginnen bij sterk in je schoenen staan. Van daaruit kun je bouwen op stabiele eetgewoonten en voldoende beweging. Op dezelfde manier kun je makkelijk afvallen na zwangerschap. Wees jezelf en je zult er ongetwijfeld komen!

Vertel anderen over dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *